Uw woonsituatie

Kijk naar de oplossingen die wij u bieden in uw persoonlijke situatie.

Alles wat u moet weten als u uw eerste huis wilt kopen

Bij de aankoop van eerste woning komt er van alles om de hoek kijken. Vóór u een bod uitbrengt op een woning, is het verstandig u te verdiepen in de verschillende hypotheekvormen. Er bestaan namelijk verschillende producten en regelingen die het gemakkelijker maken om voor het eerst een huis te kopen. 

Hypotheek omzetten bij verhuizing, hoe werkt dat?

Woont u momenteel in een koopwoning, maar verhuist u binnenkort naar een andere koopwoning? Dan wordt u op de woningmarkt gezien als een doorstromer. U verhuist namelijk van de ene naar de andere woning.

Oversluiten kan heel aantrekkelijk zijn

Niet alleen mensen die een huis kopen, profiteren van de lage hypotheekrente. Loopt de rentevaste periode van uw huidige hypotheek af en heeft u een nieuw voorstel ontvangen van uw hypotheekverstrekker? Teken niet te snel, maar kijk ook naar mogelijke alternatieven.

“Onze adviseur heeft echt goed met ons meegedacht. Wij hadden veel vertrouwen in hem.”
Frank & Kelly

Wat onze klanten zeggen

Ik werd heel goed geholpen van A tot Z. Als ik een brandende vraag had werd dit heel snel beantwoord. Daardoor wist ik waar ik aan toe was.
Jan
Het contact is onwijs fijn en ze proberen alles om ervoor te zorgen dat het lukt. Wij zijn voor de tweede keer onwijs gelukkig met de service.
Selma
Zeer professioneel advies waarbij alle aspecten werden toegelicht en besproken. Daarbij een zeer prettige manier van communiceren.
Marco
Bel ons
U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereiken op 085 018 50 88
Stuur een e-mail
Stuur een mail naar info@westfinancielevisie.nl
Webcam advies
Vraag een webcam advies aan met één van onze adviseurs
Stuur ons een bericht
Wilt u teruggebeld worden of heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en één van onze adviseurs zal spoedig contact met u opnemen.
Neem contact op
Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
085 018 50 88
info@westfinancielevisie.nl
Works with AZEXO page builder