Een gezonde en verantwoorde financiele situatie, zodat u jaren betaalbaar en met plezier kunt blijven wonen.

Welkom op onze website, wij zijn u graag van dienst en nemen u graag mee in onze filosofie. 

Welkom op onze website, wij zijn u graag van dienst en nemen u graag mee in onze filosofie. 

Wellicht bent u al eens eerder benaderd over het besparen van uw vaste maandlasten of heeft u interesse om hier eens kritisch naar te kijken, maar stuit u op een van de onderstaande redenen om hier niet verder mee te gaan:

– Tijdgebrek 

– Gebrek aan kennis, dus geen inzicht of mij dit iets gaat opleveren

– Welke (persoonlijke) informatie moet ik aanleveren

– Welke producten (verzekeringen, kredieten, contracten) heb ik op dit moment

Kortom: Ik denk dat ik kan besparen, maar heb geen idee hoe…..

Indien u zich herkent in een van bovenstaande redenen, dan zijn wij de partij voor u!

Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkeld die bedoeld is om u te ontzorgen, nu en in de toekomst! Wij zorgen ervoor dat uw portefeuille altijd up-to-date blijft, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft, maar u wel profiteert van alle voordelen.

Wij zijn zelf gespecialiseerd of hebben betrouwbare partners in de volgende sectoren:

-Hypotheken 

-Kredieten

-Verzekeringen

-Energiecontracten

-Verduurzaming 

Onze werkwijze is als volgt:

STAP 1: U maakt een afspraak, bij u thuis, met een van onze assistenten buitendienst voor een persoonlijke inventarisatie. Zij maken samen met u uw eigen klantomgeving aan en verzamelen hier de documenten die nodig zijn om voor u een passend voorstel te kunnen maken. Denkt u hierbij aan uw hypotheek overeenkomst, verzekeringsdocumenten (polissen), krediet afspraken, energie contracten of andere documenten die betrekking hebben op uw financiële lasten.

STAP 2: Met uw toestemming gaan onze specialisten op elk vakgebied onderzoeken welke besparingen voor u mogelijk zijn. Dit onderzoek is volledig vrijblijvend. De uitkomst van ons besparingsonderzoek wordt voor u vastgelegd in een overzichtelijke rapportage.

STAP 3: Onze assistent buitendienst maakt met u een vervolgafspraak en neemt uw persoonlijke rapport tezamen met u en onze specialist door. Indien u vragen heeft, helpt onze specialist u graag. Gaat u akkoord met dit voorstel, dan zorgen wij voor de verdere afhandeling.

STAP 4: Via 0nze nazorg zorgen wij ervoor dat wij u niet allen nu een besparing leveren, maar deze voor u blijven monitoren. Tevens bieden wij u de mogelijkheid 1 maal per jaar een servicegesprek met ons te hebben, waarin wij met u bespreken of u nog de juiste contracten heeft lopen of een nieuwe besparing mogelijk is.

Wat zijn voor u de voordelen, wanneer u kiest voor West Financiële Visie?

Binnen u hypotheek controleren wij het Rentevoordeel, Productvoordeel en de

Beheersvoorwaarden bij uw huidige geldverstrekker (deze wordt vaak vergeten). U betaalt hiervoor eenmalige kosten, onze nazorg is vervolgens gratis wanneer u een doorlopend abonnement afsluit voor de verzekeringen. * (zie verzekeringen)

Uw Kredieten controleren wij op Rentevoordeel en Productvoordeel. De kosten voor het controleren van uw kredieten zijn afhankelijk van uw situatie of van de provisie die uw intermediair ontvangt. Normaliter zitten hier geen eenmalige kosten in. 

Voor uw Verzekeringen proberen wij uw lopende en nieuwe schadeverzekeringen altijd voordeliger af te sluiten dan hetgeen u heeft. Hiervoor sluit u een abonnement bij ons af voor 19,95 euro per maand. In dit bedrag zijn de schadeafhandeling, het beheer en de advieskosten reeds verwerkt. 

Uw Energiecontract vergelijken wij voor u contract met meerdere leveranciers, hiervoor beschikken wij over een vergelijkmodule. U ontvangt een van ons een voorstel op basis van uw huidige gebruik.

Voor de verduurzaming van uw woning hebben wij een exclusieve samenwerking met Installpartner. U ontvangt van Installpartner een persoonlijk voorstel, aan de hand van de basisgegevens van uw woning.

Voor een compleet overzicht van onze diensten en kosten verwijzen wij u graag door naar ons dienstverleningsdocument. (zie onderaan onze pagina)

Met vriendelijke groet,

Team West Financiële Visie 

“Onze adviseur heeft echt goed met ons meegedacht. Wij hadden veel vertrouwen in hem.”
Frank & Kelly

Wat onze klanten zeggen

Ik werd heel goed geholpen van A tot Z. Als ik een brandende vraag had werd dit heel snel beantwoord. Daardoor wist ik waar ik aan toe was.
Jan
Het contact is onwijs fijn en ze proberen alles om ervoor te zorgen dat het lukt. Wij zijn voor de tweede keer onwijs gelukkig met de service.
Selma
Zeer professioneel advies waarbij alle aspecten werden toegelicht en besproken. Daarbij een zeer prettige manier van communiceren.
Marco
Bel ons
U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereiken op 085 018 50 88
Stuur een e-mail
Stuur een mail naar info@westfinancielevisie.nl
Webcam advies
Vraag een webcam advies aan met één van onze adviseurs
Stuur ons een bericht
Wilt u teruggebeld worden of heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en één van onze adviseurs zal spoedig contact met u opnemen.
Neem contact op
Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
085 018 50 88
info@westfinancielevisie.nl
Works with AZEXO page builder