Een gezonde en verantwoorde financiele situatie, zodat u jaren betaalbaar en met plezier kunt blijven wonen.

Welkom op onze website, wij zijn u graag van dienst en nemen u graag mee in onze filosofie. 

Wellicht bent u al eens eerder benaderd over het besparen op uw vaste maandlasten of heeft u interesse om hier eens kritisch naar de te kijken, maar stuit u op een van de onderstaande redenen om hier niet verder mee te gaan:

-Tijdsgebrek
-Ik heb er zelf te weinig verstand van
-Welke stukken heb ik nodig om alles na te kunnen kijken
-Het is mij niet helemaal duidelijk wat ik precies heb
-Hoge administratieve druk
-Het levert mij te weinig op
-Ik weet wel dat ik kan besparen, maar heb geen idee waar ik moet beginnen

Indien u zich herkent in een van bovenstaande redenen, dan zijn wij de partij voor u!

Wij hebben een unieke werkwijze ontwikkeld die bedoeld is om u te ontzorgen, zowel nu als in de toekomst en ervoor te zorgen dat u altijd up-to date bent. Dit doen wij op een manier waarmee u er zelf niet dagelijks mee bezig hoeft te zijn, maar wel profiteert van alle voordelen.

Stapsgewijs nemen wij u graag mee:

Wij zijn gespecialiseerd of hebben betrouwbare partners in de volgende gebieden:

-Hypotheken 
-Kredieten
-Verzekeringen
-Energiecontracten
-Verduurzaming 

STAP 1: Gedegen inventarisatie:
U maakt een afspraak met een van onze assistenten buitendienst. Zij maken samen met u uw eigen klantomgeving aan waarin zij alle documenten die benodigd zijn voor de bovenstaande onderwerpen, of delen daarvan indien u niet een volledige inventarisatie wenst, worden geplaatst. Op deze manier hebben we alle echte informatie waarmee wij voor u verder kunnen. 

STAP 2: Vrijblijvend aanbod van onze specialisten:
Met toestemming in uw eigen klantomgeving gaan onze specialisten op elk vakgebied, volledig vrijblijvend, voor u aan het werk. De uitkomst hiervan wordt vastgelegd in een overzichtelijke rapportage.

STAP 3: Vrijblijvend doornemen van uw aanbod met onze specialisten, specifiek voor uw situatie:
Uw assistent komt weer bij u langs om het rapport aan u af te geven en u direct in contact te laten treden met onze specialisten om onze voorstel te bespreken. Indien u hiermee akkoord gaat, dan zorgen wij ervoor dat alles voor u wordt geregeld.

STAP 4: Nazorg, niet alleen nu een besparing, maar doorlopend:
Met uw toestemming wordt uw hypotheek en sommige verzekeringen bij ons dagelijks gemonitord om te kijken of het beter of voordeliger kan en tevens zorgen wij ervoor dat u minimaal eens per jaar een servicegesprek van ons krijgt om te monitoren of u nog helemaal goed zit. Indien u dat niet prettig vindt, dan is dat natuurlijk ook geen probleem, wij staan dan voor u ter beschikking wanneer u dat wenst, maar dat geld natuurlijk voor al onze klanten.

Waar zitten uw voordelen?

-Hypotheek, hierin kijken wij naar:
Rentevoordeel
Productvoordeel
Beheersvoorwaarden bij uw huidige geldverstrekker (deze wordt vaak vergeten)

Kosten: Eenmalig en de nazorg is gratis als u een doorlopend abonnement afsluit voor de verzekeringen. * (zie verzekeringen)

-Kredieten
Rentevoordeel
Productvoordeel

Kosten: De kredieten zijn afhankelijk van uw situatie of van de provisie die uw intermediair ontvangt. Normaliter zitten hier geen eenmalige kosten in. 

-Verzekeringen
Wij proberen uw lopende en nieuwe schadeverzekeringen altijd voordeliger te sluiten dan hetgeen u had, daardoor bent u vaak voordeliger bij ons uit. Hiervoor sluit u een abonnement bij ons voor 19,95 euro per maand. In dit bedrag zit de schadeafhandeling, het beheer en de advieskosten al verwerkt. 

Kosten: geen eenmalige kosten

-Energiecontracten
Wij hebben een exclusieve samenwerking met Westbespaarcoach. Zij kunnen alle energiecontracten voor u kunnen vergelijken en direct de beste aanbieding kunnen doen op basis van uw gebruik. Dit kunnen zij met uw toestemming direct voor u inzien.

Kosten: geen eenmalige kosten

-Verduurzaming
Wij hebben voor het verduurzamen van uw woning een exclusieve samenwerking met installpartner, zij kunnen aan de hand van de basisgegevens van uw woning een aanbieding doen die geschikt is en bij u past.   

Kosten: geen eenmalige kosten, u betaalt alleen voor het product wat u wenst af te nemen.

Voor een compleet overzicht van onze kosten verwijzen wij u graag door naar ons diensverleningsdocument. (zie onderaan onze pagina)

Met vriendelijke groet,

Team West Financiele Visie 
“Onze adviseur heeft echt goed met ons meegedacht. Wij hadden veel vertrouwen in hem.”
Frank & Kelly

Wat onze klanten zeggen

Ik werd heel goed geholpen van A tot Z. Als ik een brandende vraag had werd dit heel snel beantwoord. Daardoor wist ik waar ik aan toe was.
Jan
Het contact is onwijs fijn en ze proberen alles om ervoor te zorgen dat het lukt. Wij zijn voor de tweede keer onwijs gelukkig met de service.
Selma
Zeer professioneel advies waarbij alle aspecten werden toegelicht en besproken. Daarbij een zeer prettige manier van communiceren.
Marco
Bel ons
U kunt ons op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereiken op 085 018 50 88
Stuur een e-mail
Stuur een mail naar info@westfinancielevisie.nl
Webcam advies
Vraag een webcam advies aan met één van onze adviseurs
Stuur ons een bericht
Wilt u teruggebeld worden of heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en één van onze adviseurs zal spoedig contact met u opnemen.
Neem contact op
Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
085 018 50 88
info@westfinancielevisie.nl